BEST MULIG VARIASJON

Vårt fokus er best mulig service, hele veien. Fornøyde kunder er noe vi virkelig setter pris på, og vi vet at fleksibilitet og åpenhet veier tungt. Våre kokker og medarbeidere har lang erfaring fra restaurant- og cateringsbransjen, og de tar lunsjen din på alvor. Vi er fleksible så det holder og har ikke bindingstid, du bestiller og vi leverer. Med nettbestilling kan du justere bestillingen tett opptil levering. Sykdom? Glemte du det seminaret? Kom det lunsjmøtet brått på? Vi ordner det.

KVALITET OG VARIASJON​

For å sikre kvalitet og variasjon av våre produkter så gjennomfører vi kontinuerlige målinger i fokus-grupper hvor både vi, de ansatte og ledelsen til våre kunder er representert.Vi gjennomfører spørreundersøkelser så ofte vi kan og minst hvert kvartal. Dialogen med våre kunder er medvirkende til at vi i dag bruker kortreist mat, kuttet ut bruk av plast og har redusert 20% kjøtt i våre retter. Samarbeidet sikrer oss best mulig kvalitet på våre leveranser. Vi har valgt å velge kortreiste råvarer der det er mulig. Det garanterer sesongferske råvarer, og er skånsomt mot miljøet.

Rull til toppen